متاسفانه کاری نمیشه کرد ..... این گندکاریها تمومی نداره ...... آدم چی میتونه بگه ... من یکی اینقدر اعصابم خرابه که اصلا" حال و حوصله هیچکس رو ندارم ..... اون از لیست تیم ملی !!!! این از وضعیت داوریها .... وضعیت دفاعمون که قوز بالا قوزه !!!! من در عجبم خلعتبری یه متر و شصت سانتی چجوری بین 8 تا مدافع هد زد !!!؟؟؟؟ یکی دوتا هم نه 8 تا ...... کریم به جای اینکه بیاد یارگیری کنه رفته پشت دروازه بان وایساده !!! محمد که تماشاچی بود ....سپهر و نبی ا... هم که خدا بده برکت تو سوتی دادن دست همدیگرو از پشت بستن !!! طفلک حقیقی .... توپ تک به تک اول رو گرفت اما امان از دست نوری و پترویچ ...... انقدر تعارف کردند که یار ذوب آهن از زمین بلند شد و لباسهاشو تکوند و پاشنه کفششو کشید بالا و اومد توپ رو برد سانتر کرد !!!!! 8 نفر در مقابل سه چهار نفر !!!! بعد میگن فیلم 300 خالی بندیه ؟؟!!! اصلا" ولش کنید من قاطیه قاطیم .........

نه مثل این که تو واقعا قاطی کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید